keramički magnet – STEVAN MOKRANJAC

150,00 RSD

MOKRANJAC keramički handmade magnet. Radimo magnete po porudžbini, i za kupce iz regiona (sa teritorije ex Jugoslavije) sa motivima Vašeg mesta. Ne samo stvari koje imamo u ponudi već možemo praviti proizvode i po Vašoj želji. Na sajtu nemamo mogućnost naručivanja pa Vas molimo kontaktirajte nas na mail 2303asap@gmail.com radi preciznog dogovora – modela, cena, plaćanja i isporuke. Bila bi nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa vama.

2 na zalihama (može da se naruči na zahtev)

Šifra proizvoda: M - 20 Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

Rodio se 9. januara 1856. u Negotinu. Završivši gimnaziju u Beogradu, upisao se — pod uticajem pozitivističkjih ideja Svetozara Markovića — na Prirodno-matematički odsek Velike škole. Preovladala je, međutim, sklonost prema muzici: još kao gimnazijalac postao je član Beogradskog pevačkog društva. Ovo društvo mu je, videći u njemu potencijalnog naslednika Kornelija Stankovića, omogućilo da 1879. ode na muzičke studije u Minhen, kod J. Rajnbergera. Godine 1883. je zbog jednog incidenta izgubio državnu stipendiju, pa je morao da prekine studije, ali ih je nastavio 1884/85. u Rimu, kod A. Parizotija, a 1885-87. na Konzervatorijumu u Lajpcigu, kod S. Jadasona i K. Rajnekea.

Magneti su pravljeni ručno, pečeni su i glazirani najmanje 2 puta, imaju jak feritni magnet koji drži keramički deo jako jer su teški. Obzirom da su radjeni ručno i ručno bojeni svaki se pomalo razlikuje jer nisu serijski rađeni. Postoji mogućnost izrade po narudžbi i nekog mesta koje trenutno nemamo u ponudi. Cena za veće količine je manja od pojedinačne prodajne cene i po dogovoru je. Za takvu vrstu upita pišite u inbox

Dodatne informacije

Težina 0.04 kg
Dimenzije 7 × 8 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro