PLAĆANJE: Što se tiče naplate, postoji opcija POUZEĆEM ili BANKARSKA TRANSAKCIJA. U slučaju da je pouzećem,  klijent plaća kuriru novac tj. ukupnu cifru za uplatu u koju je uračunat i trošak dostave – fiksan u iznosu od 300 din . . što znači da klijenat ne plaća nijedan dodatni trošak dostave, sem ukoliko to nije unapred dogovoreno sa prodavcem.  Ako je BANKARSKA TRANSAKCIJA, onda klijent plaća unapred na žiro račun 205-0000000257143-03 kod Komercijalne banke, što se tiče troškova dostave isto važi kao i u slučaju slanja pouzećem.

Za klijente iz regiona postoji takođe mogućnost kupovine, i za takvu vrstu kupovine molimo Vas šaljite sve za dogovor u inbox ili na e-mail, pošto trenutno ne postoji drugi način za online prodaju u regionu. Sa napomenom da se dodatno plaćaju troškovi dostave na datu obračunatu cifru. Plaćanje se vrši pre slanja putem Western Uniona ili na drugi način u dogovoru sa prodavcem. Cene dostave za region možete videti na ovom linku: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-medjunarodni-saobracaj.asp

SLANJE: Proizvodi se pakuju veoma dobro i pažljivo, u kutije obložene stiroporom i sa naznakom da je lomljivo. Najčešće šaljemo Bexom ili Post Expresom. Ukoliko klijent želi može i nekom drugom kurirskom službom, ali to mora naznačiti u napomeni. Post Express ima oznaku LOMLJIVO, Bex je nema. Koliko god se trudili da proizvod stigne neoštećen do kupca ponekad se lom ipak desi. Za region moguće je slati samo putem Post expres-a.

NADOKNADA ŠTETE: I ako se taj lom ipak desi, (koji nije greška ni kupca ni prodavca) nadoknada štete se vrši u dogovoru kupac – prodavac. Pošto se radi o unikatnim stvarima teško je poslati identičnu zamenu za istu. Znači, ili bi se pravila što sličnija stvar kao zamena ili bi se radio povraćaj novca.

Izbornik
Translate »
Select your currency
EUR Euro