Za klijente iz regiona postoji takođe mogućnost kupovine, i za takvu vrstu kupovine molimo Vas šaljite sve za dogovor na e-mail 2303asap@gmail.com , pošto trenutno ne postoji drugi način za online prodaju u regionu. Sa napomenom da se dodatno plaćaju troškovi dostave na datu obračunatu cifru. Plaćanje se vrši pre slanja u dogovoru sa kupcem. Uvek smo za najpovoljniju i najeftiniju opciju koja odgovara i nama i vama. Cene dostave za region možete videti na ovom linku: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-medjunarodni-saobracaj.asp

SLANJE: Proizvodi se pakuju veoma dobro i pažljivo, u kutije obložene stiroporom i sa naznakom da je lomljivo. Najčešće šaljemo Bexom ili Post Expresom. Ukoliko klijent želi može i nekom drugom kurirskom službom, ali to mora naznačiti u napomeni. Post Express ima oznaku LOMLJIVO, Bex je nema. Koliko god se trudili da proizvod stigne neoštećen do kupca ponekad se lom ipak desi. Za region moguće je slati samo preko Pošte (imamo mogućnost slanja Post exportom – za veće narudžbine). Što ne isključuje mogućnost slanja i drugim povoljnijim kanalima

We deliver to Serbia and internationally according to the following fees:

SLO, CRO, BiH, MNE, FYORM:            9€ – Flat rate (5-10 days)

The rest of the Europe:                          19€ – Flat rate (5-14 days)

Americas                                                   23€ (cca USD 28)– Flat rate (10-21 days)

Asia and Africa                                       27€(cca. USD 32.75) – Flat rate (10-21 days)

Australia & Oceania:                             30€ (cca. AUD 46.70) – Flat rate (14-28 days)

Turkey, Armenia, Georgia and Azerbaijan are included in the rest of the Europe plan.

Israel is included in Asia and Africa plan.

There is the option of express delivery (1-5 working days) via DHL for 59€-65€ per parcel.  If you want to order to multiple address in the same day contact us to get lower rate. This is solely result of DHL’s policy.

Shipping rate will be added to a total amount at the checkout. Also at the checkout you will be asked to pick the type of shipping.

Please review your local importing fees and taxes to avoid any surprises. We ship from Serbia. Refusal to pay any applied custom fees is not grounds for a refund. Please, check Custom Fees section of this page.

 

Translate »