uzorak TEGLICA ZA SLATKO ambalaža – 200 ml – radimo po narudžbini

550,00 RSD

Keramička teglica za slatko. Radimo, po porudžbini, i za kupce iz regiona (sa teritorije ex Jugoslavije). Ne samo stvari koje imamo u ponudi već možemo praviti proizvode i po Vašoj želji. Na sajtu nemamo mogućnost naručivanja pa Vas molimo kontaktirajte nas na mail 2303asap@gmail.com radi preciznog dogovora – modela, cena, plaćanja i isporuke. Bila bi nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa vama.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: teglica 02 Kategorije: , , , Oznake: ,

Opis

Teglica za slatko je unikatna teglica od keramike, ručne izrade. Ima keramički poklopac. Teglica ide sa kašičicom (takođe ručno pravljenom).  Teglica je odlična kao orginalna ambalaža za proizvođače slatka koji žele pakovanjem da se razlikuju od drugih. Teglica je odlična i kao suvenir iz Srbije. Teglica može biti raznih dimenzija, po želji. Ima crtež ručne izrade koji može da bude tu ali ne mora.  Crtež se takođe radi po želji, kao i izbor boja teglice.

Teglica je vrtena na točku. Pečena je i glazirana i spolja i iznutra na 1100 C i može se koristi za držanje hrane i piće. Osmišljena je kao ambalaža za proizvode kao što su med i slatko. Posebno su ciljane na proizvođače istih, kako bi imali unikatno pakovanje za svoje domaće proizvode. Teglica se može prati u mašini za suđe. Postoji mogućnost izrade i u drugim bojama, kao i sa logoom firme.  U slučaju naručivanja većih količina cena po komadu bi bila niža u odnosu na datu. Za takve informacije molim Vas za kontakt u inbox ili na e-mail.

ČOKANJ – 100 ml

TEGLICA ZA MED ambalaža – 200 ml

Dodatne informacije

Težina 0.27 kg
Dimenzije 8 × 6 × 12 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro