uzorak TEGLICA ZA MED ambalaža – 200 ml – radimo po narudžbini

650,00 RSD

Keramička teglica za med. Radimo, po porudžbini, i za kupce iz regiona (sa teritorije ex Jugoslavije). Ne samo stvari koje imamo u ponudi već možemo praviti proizvode i po Vašoj želji. Na sajtu nemamo mogućnost naručivanja pa Vas molimo kontaktirajte nas na mail 2303asap@gmail.com radi preciznog dogovora – modela, cena, plaćanja i isporuke. Bila bi nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa vama.

Šifra proizvoda: teglica 03 Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

Teglica za med od keramike, ručne izrade idealna je eksluzivno orginalna ambalaža za sve proizvođače meda. Teglica je ručno oslikana motivima vezanim za med. Mogu na teglici biti i drugi motivi, po želji. Svaka teglica je unikat. Teglica ima keramički poklopac. Da budete proizvođač drugačiji od drugih -:)

Teglica je vrtena na točku. Pečena je i glazirana i spolja i iznutra na 1100 C i može se koristi za držanje hrane i piće. Osmišljena je kao ambalaža za proizvode kao što su med i slatko. Posebno su ciljane na proizvođače istih, kako bi imali unikatno pakovanje za svoje domaće proizvode. Teglica se može prati u mašini za suđe. Postoji mogućnost izrade i u drugim bojama, kao i sa logoom firme.  U slučaju naručivanja većih količina cena po komadu bi bila niža u odnosu na datu. Za takve informacije molim Vas za kontakt u inbox ili na e-mail.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Dimenzije 6 × 8 × 12 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro