TEGLICA-AMBALAŽA – 150 ml

450,00 RSD

Keramička teglica za šećer, so, začine itd. Radimo, po porudžbini, i za kupce iz regiona (sa teritorije ex Jugoslavije). Ne samo stvari koje imamo u ponudi već možemo praviti proizvode i po Vašoj želji. Na sajtu nemamo mogućnost naručivanja pa Vas molimo kontaktirajte nas na mail 2303asap@gmail.com radi preciznog dogovora – modela, cena, plaćanja i isporuke. Bila bi nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa vama.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: teglica 01 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

Teglica je unikatna, orginalna ambalaža za razne proizvode po želji. To mogu biti začini, kafa, šećer, kakao ili neki Vaši proizvodi. Ambalaža se izrađuje u veličinama i u boji po želji. Ambalaža je od keramike, ručne izrade. Pored ove teglice u ponudi još imamo teglicu za med i teglicu za slatko. Može izrada većih količina po narudžbini.

glazirana i spolja i iznutra na 1100 C i može se koristi za držanje hrane i piće. Osmišljena je kao ambalaža za proizvode kao što su med i slatko i začini. Posebno su ciljane na proizvođače istih, kako bi imali unikatno pakovanje za svoje domaće proizvode. Teglica se može prati u mašini za suđe. Postoji mogućnost izrade i u drugim bojama, kao i sa logoom firme.  U slučaju naručivanja većih količina cena po komadu bi bila niža u odnosu na datu. Za takve informacije molim Vas za kontakt u inbox ili na e-mail

U slučaju naručivanja većih količina cenadostave se plaća dodatno

Dodatne informacije

Težina 0.25 kg
Dimenzije 7 × 8 × 9 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro