Tanjir „Drvo života“ -GAOKERENA – radimo po narudžbini

2.500,00 RSD

Tanjir drvo života. Inspirisan je Turskom i Pirotskim ćilimima. Radimo, po porudžbini, i za kupce iz regiona (sa teritorije ex Jugoslavije). Ne samo stvari koje imamo u ponudi već možemo praviti proizvode i po Vašoj želji. Na sajtu nemamo mogućnost naručivanja pa Vas molimo kontaktirajte nas na mail 2303asap@gmail.com radi preciznog dogovora – modela, cena, plaćanja i isporuke. Bila bi nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa vama.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: gaokerena tanjır 2 Kategorije: , , , , Oznaka:

Opis

Tanjir Gaokerena je tanjir ručne izrade . . . može biti upotrebni ili poslužiti kao model što se dizajna tiče za pravljenje celog servisa. Pečen je i glaziran i moće se prati u mašinu  za suđe. Oslikan je keramičkim glazurama koje se ne skidaju prilikom pranja.
Može biti i samo ukrasan za na zid jer ima zakačku pozadi. Inspirisan je motivima i šarama Pirotskih ćilima i svetskim mitovima i legendama (posebno Turskim i Persijskim) prikazanim na moj način. Drvo Gaokerena je pra-drvo koje leči sve bolesti i od kojeg su sve biljke na planeti nastale. Ptica Simurgh svojim lepetom krila raznosi njegovo semenje po svetu. Od tog semena nastale su sve biljke na planeti. Našla sam ga kao motiv na Pirotskim ćilimima
Boje mogu biti i drugačije ukoliko Vam se svidi model.   Za sve informacije i dogovore molim pišite ili se javite. Za veće količine cene su niže.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Dimenzije 21 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro