PODMETAČ ZA SAPUN 02

500.00 RSD

keramički podmetač za sapun

Opis

Unikatni keramički podmetači za sapun ručne su izrade. Keramički podmetači imaju rupice za ceđenje vode.  Praktični su za upotrebu jer se na njima sapuni brže cede, tako da duže traju, a i laki su za održavanje. Odlično se peru, ručno ili u mašini za suđe. Dimenzije, oblici, boje mogu biti različiti. Možemo raditi po vašim idejama. Podmetači mogu imati logo ili crtež. Mogu biti zanimljiva ekskluzivna ambalaža proizvođačima sapuna. Cene su po dogovoru za veće količine, tako da bude isplativo i vama i nama.

Podmetači su vrteni na točku, svaki ima drugačiji oblik i drugu veličinu. Prilagođeni su za ceđenje sapuna nakon upotrebe, jer imaju rupice za oticanje vode. Najbolju primenu imaju uz domaći rađene rustične sapune. Pečeni 2-3 puta na 1000 C.

PRIRODNI SAPUN ZA MLAĐI IZGLED -NEW AGE

Bezbedni su za upotrebu i mogu se prati u mašini za suđe. Postoji mogućnost izrade po želji i sa utisnutim logo-om firme.

SAPUN PROTIV CELULITA

U finalnu cenu je uračunata dostava (FIKSNI IZNOS OD 300 DIN ). Preko Post expressa možete birati da li želite da vam paket stigne do 12h ili do 19h. Post express ima opciju „lomljivo“, Bex nema ove opcije. Prilikom kupovine samo navedite u odeljku NAPOMENA O NARUDŽBINI kojom brzom poštom želite slanje i do koliko sati ako se radi o Post expresu

Dodatne informacije

Težina 0.10 kg
Dimenzije 11 × 9 × 3 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro