PODMETAČ ZA SAPUN – zeleni – KOZMETIKA

500,00 RSD

Keramički handmade podmetač za sapun, sa rupicama za odvod vode. Radimo i po porudžbini, u bojama, veličinama kakve želite. Možemo aplicirati i logo firme na podmetač. Šaljemo i u sve zemlje regiona.  Na sajtu nemamo mogućnost naručivanja pa Vas molimo kontaktirajte nas na mail 2303asap@gmail.com radi preciznog dogovora – izgleda, količine, cena, plaćanja i isporuke. Za veće količine cene su po dogovoru, ali u svakom slučaju niže od ovde date. Bila bi nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa vama.

Opis

Unikatni keramički podmetači za sapun ručne su izrade. Keramički podmetači imaju rupice za ceđenje vode.  Praktični su za upotrebu jer se na njima sapuni brže cede, tako da duže traju, a i laki su za održavanje. Odlično se peru, ručno ili u mašini za suđe. Dimenzije, oblici, boje mogu biti različiti. Možemo raditi po vašim idejama. Podmetači mogu imati logo ili crtež. Mogu biti zanimljiva ekskluzivna ambalaža proizvođačima sapuna. Cene su po dogovoru za veće količine, tako da bude isplativo i vama i nama.

Podmetači su vrteni na točku, svaki ima drugačiji oblik i drugu veličinu. Prilagođeni su za ceđenje sapuna nakon upotrebe, jer imaju rupice za oticanje vode. Najbolju primenu imaju uz domaći rađene rustične sapune. Pečeni 2-3 puta na 1000 C.

PRIRODNI SAPUN ZA NEGU NAKON DEPILACIJE – CRNI

Bezbedni su za upotrebu i mogu se prati u mašini za suđe. Postoji mogućnost izrade po želji i sa utisnutim logo-om firme.

Dodatne informacije

Težina 0.086 kg
Dimenzije 10 × 7 × 3 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro