PLITKI KERAMIČKI TANJIRI ručne izrade – radimo samo po narudžbini

1.000,00 RSD

PLITKI TANJIRI RUČNE IZRADE. Radimo, po porudžbini, i za kupce iz regiona (sa teritorije ex Jugoslavije). Ne samo stvari koje imamo u ponudi već možemo praviti proizvode i po Vašoj želji. Na sajtu nemamo mogućnost naručivanja pa Vas molimo kontaktirajte nas na mail 2303asap@gmail.com radi preciznog dogovora – modela, cena, plaćanja i isporuke. Bila bi nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa vama.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: plitki tanjir 01 Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

Plitki keramički tanjiri ručne izrade su vrteni na grčarskom točku i izrada je kompletno ručna. Stoga je svaki u obliku i dimenziji pomalo drugačiji. Glazirani su na 1050 C, svaki za sebe, pa im to daje još više na unikatnosti. Idealni su za eksluzivne restorane koji koriste ručno rađeno posuđe. Mogu se kombinovati sa dezertnim tanjirima i dubokim tanjirama, takođe ručne izrade. kao i sa ostalim posuđem proizvođača Keramika Rustike.
Veličina tanjira je ograničena na prečnik od 20 cm, kako zbog stabilnosti tako i zbog pečenja. Tanjiri mogu biti u raznim bojama, po želji naručioca. Naravno, gledamo da se tanjiri idejno, kreativno i umetnički uklapaju sa ostalim elementima, ako idu u kompletu. Takođe mogu imati utisnut logo firme sa donje strane. Za sve informacije molimo za kontakt zato što cene nisu fiksne i zavise od dimenzije, količine i zahtevnosti u radu.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Dimenzije 20 × 20 × 3 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro