PEPELJARA SA POKLOPCEM 06

600.00 RSD

pepeljara SA POKLOPCEM

Šifra proizvoda: piksla - 6 Kategorije: , , , , Oznaka:

Opis

Pepeljara sa poklopcem, iz 3 dela je rađena od keramike i ručne je izrade. Oslikana je svaka različitim motivima i svaka je unikatna. Poklopac služi da smanji neprijatni miris opušaka od cigarete. Pepeljara je laka za održavanje. Postoji mogućnost izrade po želji od crvene i bele gline. U mogućosti smo da pravimo pepeljare sa logoom i u bojama i sa motivima koje Vi želite.

PEPELJARA SUVENIR (sa crtežom mesta) 01

Pepeljare imaju poklopac, kako zbog pojačane estetike tako iz praktičnih razloga, da zaustave širenje neprijatnih mirisa opušaka nakon gašenja cigarete. Pepeljare su ručno rađene, vrtene na grčarskom točku, kasnije oslikane engobama i keramičkim glazurama. Pečene 2-3 puta na 1000 C. Svaka je unikat. Bezbedne su za upotrebu i mogu se prati u mašini za suđe. Postoji mogućnost izrade po želji i sa utisnutim logo-om firme. Postoji mogućnost dogovora cena za veće količine.

U finalnu cenu je uračunata dostava (FIKSNI IZNOS OD 300 DIN ).  Preko Post expressa možete birati da li želite da vam paket stigne do 12h ili do 19h. Post express ima opciju „lomljivo“, Bex nema ove opcije. Prilikom kupovine samo navedite u odeljku NAPOMENA O NARUDŽBINI  kojom brzom poštom želite slanje i do koliko sati ako se radi o Post expresu

Dodatne informacije

Težina 0.245 kg
Dimenzije 3 × 6 × 8 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro