novogodišnji ukras BOKAL 05 – 30 ml

450.00 RSD

keramička minijatura

Šifra proizvoda: mini bokal 05 Kategorije: , , , Oznake: ,

Opis

UNIKATNI KERAMIČKI UKRASI ZA JELKU. Zašto kititi jelku uvek istim ukrasima, manje više plastičnim i Kineskim. Ako promenimo ukrase možda ćemo promeniti i sreću u Novoj godini -:) Naši ukrasi su orginalni, unikatni, keramički i APSOLUTNO DOMAĆI. I NASMEJANI SU! Sa ovakvim ukrasima o Vašoj jelci će se sigurno govoriti. Višenamenski, unikatni keramički proizvodi, ručne izrade, u minijaturi: saksijice, džezvica, bokali, čajnici, šerpice. Mogu biti suveniri, saksije, ukrasi i igračke za decu.

Minijature su veliki proizvodi u malom. Rađene su potpuno istom tehnikom i glazirane na isti način kao i veliki proizvodi. Mogu se koristiti u razne svrhe, kao saksije, suveniri, igračke ili ukras. Može se u njih držati tečnost. Glazirane su i spolja i iznutra. Pečene su na 1100 C.

MINI BOKAL 04 – 30 ml

U finalnu cenu je uračunata dostava (FIKSNI IZNOS OD 300 DIN ).  Preko Post expressa možete birati da li želite da vam paket stigne do 12h ili do 19h. Post express ima opciju „lomljivo“, Bex nema ove opcije. Prilikom kupovine samo navedite u odeljku NAPOMENA O NARUDŽBINI  kojom brzom poštom želite slanje i do koliko sati ako se radi o Post expresu.

https://keramikarustika.com/proizvod/mini-saksija-sa-cvecem-07/

Dodatne informacije

Težina 0.15 kg
Dimenzije 4 × 7 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro