keramički suveniri KUČEVO

200,00 RSD

KUČEVO keramički handmade magnet. Radimo magnete po porudžbini, i za kupce iz regiona (sa teritorije ex Jugoslavije) sa motivima Vašeg mesta. Ne samo stvari koje imamo u ponudi već možemo praviti proizvode i po Vašoj želji. Na sajtu nemamo mogućnost naručivanja pa Vas molimo kontaktirajte nas na mail 2303asap@gmail.com radi preciznog dogovora – modela, cena, plaćanja i isporuke. Bila bi nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa vama.

Šifra proizvoda: magneti kučevo Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

Keramički suveniri su svi ručne izrade: pažljivo su prvo osmišljeni, ručno napravljeni od gline, pečeni i glazirani. Pomalo je svaki unikatan.

Kučevo je grad na istoku Srbije, od davnina bogat zlatom ali i istorijom i arheološkim nalazištima. Za Zlatni Pek su skoro svi čuli. Ali malo ko zna za arheološko nalazište KRAKU LU JORDAN, iz vremena Rimljana. Kao i da je kraljevska porodica Karađorđevića imala letnjikovac i Vilu u okolini Kučeva. Pored prirodnih lepota koja ovaj kraj nudi, tu je i etnološko blago Kučevskih Vlaha, već spomenuto rudno i istorijsko blago . . . .Ima puno razloga da posetite i zaljubite se u ovaj kraj Srbije. Naši magneti će Vam pomoći da priču širite dalje. Da otkrivamo novu nepoznatu Srbiju zajedno!

Добродошли у Кучево

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro