keramički magnet – KULA NEBOJŠA

150,00 RSD

BEOGRAD keramički handmade magnet. Radimo magnete po porudžbini, i za kupce iz regiona (sa teritorije ex Jugoslavije) sa motivima Vašeg mesta. Ne samo stvari koje imamo u ponudi već možemo praviti proizvode i po Vašoj želji. Na sajtu nemamo mogućnost naručivanja pa Vas molimo kontaktirajte nas na mail 2303asap@gmail.com radi preciznog dogovora – modela, cena, plaćanja i isporuke. Bila bi nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa vama.

10 na zalihama (može da se naruči na zahtev)

Šifra proizvoda: M - 37 Kategorije: , , , , Oznaka:

Opis

U doba despota Stefana kula nebojša bila je Donžon kula beogradske tvrdjave, i smatra se da je izgledala kao Despotova kula manastira Manasija. Postoji legenda da se kula kao Neosvojiva, nakon što su Turci osvojili Beogradsku tvrdjavu, vinula u vazduh i odletela u Donji grad kako bi ostala van njihovog domašaja kako je nikada ne bi osvojili. Ne postoji podatak i istorijski gledano Kula Nebojša nikada nije bila pod turskom vlašću. Upravo zbog toga Kula nebojša je svedok nepobedivosti i nepokornosti.

Magneti su pravljeni ručno, pečeni su i glazirani najmanje 2 puta, imaju jak feritni magnet koji drži keramički deo jako jer su teški. Obzirom da su radjeni ručno i ručno bojeni svaki se pomalo razlikuje jer nisu serijski rađeni. Postoji mogućnost izrade po narudžbi i nekog mesta koje trenutno nemamo u ponudi. Cena za veće količine je manja od pojedinačne prodajne cene i po dogovoru je. Za takvu vrstu upita pišite u inbox

Dodatne informacije

Težina 0.06 kg
Dimenzije 5 × 7 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro