KERAMIČKA POSUDA ZA LED 03 – radimo samo po narudžbini

1,200.00 RSD

keramička posuda za led

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: cooler 03 Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

Keramička posuda za led je neophodna svakom restoranu i kafani koji imaju težnju da budu elitni i ekskluzivni. Naše posude za led su unikatne, ručne su izrade, vrtene su na grnčarskom točku i svaka je jedinstvena. Mogu biti napravljene linijski slično ali se ipak svaka pomalo razlikuje od druge čime se još više dobija na ekskluzivnosti. Postoji mogućnost dogovora oko dizajna, boja, veličine . . . vi ste mozak, mi smo ruke. Postoji mogućnost utiskivanja logoa firme. Cene su po dogovoru da bi bilo iplativo i vama i nama. Postoji mogućnost izrade i jednog komada, po porudžbini – jer naš trud je isti i za jedan i za više.

Keramička posuda za led (cooler) vrtena je na grnčarskom točku, pečena je i glazirana na 1100 C. Predviđena je za hlađenje vina.

KERAMIČKA ČAŠA ZA VINO 02 – 100 ml

https://keramikarustika.com/proizvod/keramicka-posuda-za-led-01/

U finalnu cenu je uračunata dostava (FIKSNI IZNOS OD 300 DIN ). Preko Post expressa možete birati da li želite da vam paket stigne do 12h ili do 19h. Post express ima opciju „lomljivo“, Bex nema ove opcije. Prilikom kupovine samo navedite u odeljku NAPOMENA O NARUDŽBINI kojom brzom poštom želite slanje i do koliko sati ako se radi o Post expresu

Dodatne informacije

Težina 1.2 kg
Dimenzije 10 × 25 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro