KERAMIČKA ČAŠA ZA VINO 02 – 100 ml

1.200,00 RSD

Keramička čaša za vino je divan spoj prirodnih materijala. Keramike i vina. Keramika zadržava rashlađenost vina duže od stakla. Čaša je rustična, ručne izrade i deluje kao da ste se za tren vratili u neka davno prošla vremena.  Čaše se idealno kompletiraju sa keramičkim bokalima i posudama za rashlađivanje vina, koje imamo u ponudi. Radimo, po porudžbini, i za kupce iz regiona (sa teritorije ex Jugoslavije). Ne samo stvari koje imamo u ponudi već možemo praviti proizvode i po Vašoj želji. Na sajtu nemamo mogućnost naručivanja pa Vas molimo kontaktirajte nas na mail 2303asap@gmail.com radi preciznog dogovora – modela, cena, plaćanja i isporuke. Bila bi nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa vama.

Šifra proizvoda: čaša 02 Kategorije: , , , , Oznaka:

Opis

Keramička čaša za vino je divan spoj prirodnih materijala. Keramike i vina. Keramika zadržava rashlađenost vina duže od stakla. Čaša je rustična, ručne izrade i deluje kao da ste se za tren vratili u neka davno prošla vremena. Keramičke čaše postaju sve modernije, možete videti u par elitnih serija kako piju vino iz ručno rađenih keramičkih čaša. Jedna od njih je „Game of thrones“, druga turska „Erkenci kuş“. Čaše se idealno kompletiraju sa keramičkim bokalima i posudama za rashlađivanje vina, koje imamo u ponudi.

KULER – KERAMIČKA POSUDA ZA LED 01

Keramička čaša je vrtena na točku. Pečena je i glazirana na 1100 C i može se koristi za piće. Može se prati u mašini za suđe. Postoji mogućnost izrade i u drugim bojama, kao i sa logoom firme.  U slučaju naručivanja većih količina cena po komadu bi bila niža u odnosu na datu. Za takve informacije molim Vas za kontakt u inbox ili na e-mail.

Za veće količine proizvoda dostava bi se dodatno plaćala

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Dimenzije 7 × 5 × 18 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro