ETNO TAVČE – 1000 ml

дин. 900

  • USD: 8$

Svako tavče je iscrtano nekim drugačijim motivom. Naše tavče može biti i lep upotrebni suvenir i autentični poklon iz regiona jer postoji mogućnost ručnog oslikavanja motiva nekog kraja na njemu. Može biti zanimljiv restoranima koji koriste ručno rađeno posuđe. Za veće količine cene su po dogovoru. Radimo, po porudžbini, i za kupce iz regiona (sa teritorije ex Jugoslavije). Ne samo stvari koje imamo u ponudi već možemo praviti proizvode i po Vašoj želji. Na sajtu nemamo mogućnost naručivanja pa Vas molimo kontaktirajte nas na mail 2303asap@gmail.com radi preciznog dogovora – modela, cena, plaćanja i isporuke. Bila bi nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa vama.

Srpski dinar (дин.) - RSD
  • Srpski dinar (дин.) - RSD
Šifra proizvoda: tavče 02 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Tavče je keramička zemljana posuda u kojoj se spremaju etno jela. Najpoznatije od njih je gravče na tavče. Ukus hrane u tavčetu je drugačiji jer hrana dugo krčka i nakon što se posuda skine sa vatre. Naše tavče je malo drugačije . . . unikatno je svako. Svako tavče je iscrtano nekim drugačijim motivom. Naše tavče može biti i lep upotrebni suvenir i autentični poklon iz Srbije jer postoji mogućnost ručnog oslikavanja motiva nekog kraja na njemu.

Tavče je vrteno na grnčarskom točku od crvene gline. Pečeno je i glazirano na 1100 C. Može se koristiti za spremanje i serviranje hrane. Ako se koristi za spremanje posuda se mora staviti u hladnu rernu da se polako zagreva. Nikako odmah u vrelu, jer bi onda zbog termalnog šoka možda puklo. Mogu se prati u mašini za suđe.

 

Dodatne informacije

Težina 0,436 kg
Dimenzije 21 × 10 × 7 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Translate »