DUBOKI KERAMIČKI TANJIRI ručne izrade – radimo samo po narudžbini

900,00 RSD

DUBOKI KERAMIČKI TANJIRI RUČNE IZRADE. Radimo, po porudžbini, i za kupce iz regiona (sa teritorije ex Jugoslavije). Ne samo stvari koje imamo u ponudi već možemo praviti proizvode i po Vašoj želji. Na sajtu nemamo mogućnost naručivanja pa Vas molimo kontaktirajte nas na mail 2303asap@gmail.com radi preciznog dogovora – modela, cena, plaćanja i isporuke. Bila bi nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa vama.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: duboki tanjiri 01 Kategorije: , , , Oznake: ,

Opis

DUBOKI KERAMIČKI TANJIRI su vrteni na grčarskom točku i izrada je kompletno ručna. Stoga je svaki u obliku i dimenziji pomalo drugačiji. Glazirani su na 1050 C, svaki za sebe, pa im to daje još više na unikatnosti. Idealni su za eksluzivne restorane koji koriste ručno rađeno posuđe. Mogu se kombinovati sa dezertnim tanjirima i plitkim tanjirama, takođe ručne izrade. kao i sa ostalim posuđem proizvođača Keramika Rustike.
Tanjiri mogu biti u raznim bojama, po želji naručioca. Naravno, gledamo da se tanjiri idejno, kreativno i umetnički uklapaju sa ostalim elementima, ako idu u kompletu. Mogu imati i veća iskrivljenja, po želji naručioca.  Za sve informacije molimo za kontakt zato što cene nisu fiksne i zavise od dimenzije, količine i zahtevnosti u radu.

Dodatne informacije

Težina 0.25 kg
Dimenzije 10 × 10 × 7 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

Izbornik
Translate »
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro